Autor: 021.rs

Novi Sad
15.05.2017.
09:40 > 09:23
"Niti jedan odsto budžeta" je fraza koja se uobičajila kada reditelji, glumci ili dramski pisci hoće figurativno da odslikaju marginalizovanu poziciju umetničkog stvaralaštva u nas.
  • Vlada

    16.05.2017 14:03
    "Bahanalije, jer novac iz rezerve se koristi samo u hitnim, vanrednim okolnostima, recimo kada iznenada pukne kanalizaciona cev ili naša kulturna zdanja zadesi sličan maler."

    Ovo je i netačno i malo naivno: budžetska rezerva može da se koristi i oduvek se koristila (opravdano ili neopravdano) za sve što nije u godišnjem planu, nego se naknadno pojavi.
  • Mali Radojica

    15.05.2017 18:30
    Dajte malo pisite o Pozoristu mladih, pa zar ne vidite kako se taj teatar potpuno ugasio od kakko su ga preuzeli skkakavci, tj. SPO i Jeliceva klika! Kako se tek tu kradu pare na veliko i kako niko nista ne radi, to je za njuz.net bre!
  • samo kazem_ns

    15.05.2017 13:08
    Ne znam koliko ostali posećuju pozorište ali u zadnjih par meseci ja sam stalni gost.
    Karta se kupi za 200 din, glumci se potrude maksimalno.
    Hvala im na tome. To je jedino što si mogu priuštiti jer sam mesecima bez posla.
    Da je karta skuplja (a glumci su zaslužili da bude) ja bih pozorište gledala samo na YouTubu! Ali ih to opet neamnestira od odgovornosti ako neko uzima pare.
    Gledala sam i Koštanu u Kokanovoj režiji i izuzetno je dobra!
  • Sveznalica

    15.05.2017 12:08
    A prethodni direktor selektuje
    Bravo za tekst, češljajte i SKC NS, praonicu para!!!! Pride, dok vi pičite po SNP-u bivši direktor selektuje i ocenjuje predstave po Srbiji, na raznim festvalima a plata mu istovremeno kaplje li kaplje u SNPu - za nerad. A mladi čekaju u redu, obijaju pragove da bi nešto radili, ništa, neradnici na državnim jaslama dobijau plate,i ne rade a istovremeno van svojih poslova honorarišu za veliek pare. ČEŠLJAJTE NERADNIKE!!!!
  • Oteto je...

    15.05.2017 11:29
    Naravno
    Gušenje kulture, umetanje tuđeg melosa u sve oko nas, brisanje i izmena istorije, sve su to neophodni koraci prilikom raseljavanja naroda i preuzimanja teritorije.
  • Ema

    15.05.2017 10:09
    Nije pozorišni svet ni malo naivan. Drže se poslovice " Povika na vuka, a lija meso ščepava". Tako se i glumci stalno žale, a, istovremeno, vešto se grebu za, prvenstveno buđetske, novce...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna